Journalistiek

Hoewel redactiebureau ConScript zich hoofdzakelijk toelegt op B2B communicatie en online marketing blijft journalistiek onze grote passie.

Erwin Vanvuchelen werkte eerder als vakpersjournalist bij Industrie Magazine en Technisch Management. Vandaag leeft hij zich uit op Productivity.be, een website die op zoek gaat naar trends en nieuwigheden in producten, diensten en technologieŽn voor industriŽle toepassingen.

Productivity.be wil geen nieuwssite zijn, maar tijdloze content creŽren die professionals in de industrie kan informeren en inspireren. We kiezen elke maand een thema dat verder uitgewerkt wordt door informatie en inzichten te verzamelen over relevante producten, diensten en technologieŽn.

De content op Productivity.be wordt verspreid via nieuwsbrieven, sociale media en een sterke focus op SEO.

Journalistieke benadering

We zijn er van overtuigd dat onze journalistieke benadering ook een specifiek voordeel oplevert in onze dienstverlening rond B2B communicatie en online marketing. Om in het huidige overaanbod aan content relevant en doeltreffend te zijn hebben bedrijven meer dan ooit nood aan een journalistieke approach die een degelijke inhoud combineert met een duidelijke focus op wat een doelgroep kan informeren en inspireren.

Heeft u nieuws over producten, diensten of een project dat een plaatsje verdient in het verhaal dat Productivity.be brengt? We horen het graag!


Contact

Redactiebureau ConScript
Hulstsestraat 10
B-2431 Veerle-Laakdal

Erwin Vanvuchelen
erwin@conscript.be
+32 (0)475 64 99 34
erwinvanvuchelen
Let's connect
Let's waste some time (;