Online Marketing

Met het schrijven van nieuwsberichten en evergreen content realiseren we tools die essentieel zijn om te komen tot succesvolle online marketingacties. We helpen u graag bij het maken en versturen van nieuwsbrieven en bij het verder uitbouwen van uw website en andere online initiatieven.

De goede ranking van Productivity.be in zoekrobots bewijst dat het schrijven van goede content een van de belangrijkste factoren is in search engine optimisation.

Niet alleen dat het heeft weinig zin om bezoekers met allerlei trucjes naar een webpagina te lokken als die pagina er vervolgens niet in slaagt om een duidelijke en overtuigende boodschap te brengen.

Ook dat bewijst Productivity.be. De vele vragen en reacties van lezers tonen aan dat de content er toe doet en aanzet tot dialoog en verdere discussie. We zijn bijzonder trots op de frequent terugkerende feedback dat Productivity.be een van de weinige kanalen is waar het niet meteen voelt alsof leveranciers er constant de pen vasthouden.

Voor en/of over u

Het business model achter Productivity.be is dat we dergelijke content ook voor en/of over u kunnen schrijven.

Als u voor copywriting kiest, krijgt u zelf het volledige exploitatierecht om de gerealiseerde teksten te gebruiken in uw eigen communicatie, alsof u ze zelf geschreven heeft. Onze journalistieke benadering zorgt ervoor dat de lezer centraal staat, en aangesproken wordt met een duidelijke boodschap.

Op Productivity.be bieden we de mogelijkheid om uw visie en oplossingen aan bod te laten komen in de verhaallijnen die we er uitbouwen. Het is maatwerk, aangepast aan uw noden en wensen, en de mogelijkheden die het platform biedt.

Bij de lancering van Productivity.be hebben we een formule rond partnerships gepromoot, maar dat bleek een vergissing. De formule legde de focus te veel op de publicatie van aankondigingen en persberichten, wat niet echt het opzet is van Productivity.be.

Daarom plooien we ons terug op dat waar we strek in zijn: het schrijven van case studies, nieuwsberichten en evergreen content. Voor u en/of over u. Dat is aan u.


Contact

Redactiebureau ConScript
Hulstsestraat 10
B-2431 Veerle-Laakdal

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen
twitter.com/evanvuchelen
linkedin.com/in/erwinvanvuchelen