Let's create the Content & Tools

You need

To get Your Message across

Journalistiek

Mede dankzij een aantal notoire handicaps zoals de hoge loonkost, zijn Belgische industriŽle bedrijven altijd al voorlopers geweest in automatisering en productiviteit.

Voor Productivity.be schrijf ik over producten en diensten die het mogelijk maken voor de industrie en industriŽle KMOís om verder te groeien in deze thema's.

Heeft u nieuws over producten of diensten, of een project gerealiseerd dat een plaatsje verdient in dit verhaal? We horen het graag!

Op Productivity.be kan u zich ook inschrijven voor onze e-mail alerts.

B2B Communicatie

Redactiebureau ConScript schrijft case studies, nieuwsberichten en white papers voor B2B bedrijven, actief in industriŽle sectoren.

Het zijn de essentiŽle tools om van uw marketing acties een succes te maken.

Case Studies

Case studies zijn artikels waarin uw klanten vertellen over hun bedrijf, hun projecten en de rol die uw producten en/of diensten daarin spelen. De nadruk ligt op branding: als de lezer zich herkent in het verhaal en de aanpak van uw klant, weet hij dat ook hij bij u terecht kan voor een geschikte oplossing.

Case studies worden wel eens de Content Marketing Superweapons genoemd. Iedereen leest met plezier verhalen over sectorgenoten en ze hebben een sterke overtuigingskracht.

Mini Cases

Met mini cases bedoelen we kortere artikels waarin een project bij een klant aangehaald wordt om een specifieke benefit of mogelijkheid van uw product of dienst te illustreren.

Een mini case maakt de voordelen van uw aanbod concreet met een reŽle applicatie en een mooie referentie als overtuigende argumenten.

Nieuwsberichten

Een nieuw product, een nieuwe medewerker, een evenement voor uw klanten - het zijn allemaal ideale kapstokken om uw potentiŽle klanten nog eens aan te spreken over een van uw producten of diensten. U kan uw nieuwsberichten verspreiden via uw website en mailings, en ze aanbieden aan vakbladen en andere media.

White papers

Onder white papers verstaan we alle andere artikels die u kan gebruiken om uw doelgroep te informeren over oplossingen, technologieŽn, producten en diensten. Met een sterke focus op het leveren van waarde voor de lezer bieden white papers (van korte artikels tot uitgebreide documenten) een uitstekend platform om uw doelgroep te overtuigen van de voordelen van uw producten en diensten.

Online marketing

Momenteel werkt Redactiebureau ConScript aan een project om uit het overaanbod aan boeken, blogs en tweets over B2B Marketing, op basis van een grondige analyse van de doelstellingen en het samenbrengen van de ervaringen van klanten en partners - wat een zin hť - een aanpak te distilleren die B2B bedrijven kan helpen om zeer doeltreffende marketingacties op te zetten.

Binnenkort lanceren we een platform dat een antwoord zal bieden op de specifieke marketinguitdagingen van B2B bedrijven in industriŽle sectoren.

Het platform moet staan voor

een resultaatsgerichte aanpak, vertrekkende vanuit concrete business goals

een integrale aanpak, van strategie over tactiek tot reŽle uitvoering

een efficiŽnte aanpak, door uit het overaanbod aan marketing tools te selecteren wat echt werkt

een onderbouwde aanpak, gebaseerd op feiten en analyse

een systematische aanpak, die vanuit stevige fundamenten steeds verder bouwt

Contact

Redactiebureau ConScript
Erwin Vanvuchelen
Hulstsestraat 10
B-2431 Veerle-Laakdal
+32 (0)14 86 89 00
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be