Welkom

ConScript is het redactiebureau van Erwin Vanvuchelen, ingenieur met meer dan vijftien jaar ervaring in vakpersjournalistiek en copywriting. We schrijven case studies, nieuwsberichten en evergreen content voor B2B bedrijven en organisaties die actief zijn in industriŽle sectoren.

Case studies

Weinig verkoopargumenten zijn zo krachtig als case studies of applicatieverhalen. Wij zijn er trots op case studies te schrijven voor een aantal van de meest vooraanstaande spelers in industriŽle automatisering in BelgiŽ, maar we werken met evenveel inzet voor start-ups en kmo's. We maken ons sterk dat weinig copywriters zo goed als wij de verhalen achter industriŽle applicaties begrijpen en op een overtuigende manier kunnen brengen.

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten zijn essentiŽle marketing tools, niet alleen om nieuwe producten en diensten aan te kondigen maar ook om het verhaal achter uw bedrijf, producten en diensten tot leven te brengen. Een goed nieuwsbericht gebruikt een nieuwsfeit als kapstok om een overtuigend verhaal te brengen dat past in uw marketingstrategie - geschreven in het typische toontje dat een zekere ernst uitstraalt en vertrouwen wekt.

Evergreen content

Inhoudelijk sterke, tijdloze artikels zijn de geheime wapens van online marketing en SEO. Ze geven antwoorden op de vragen die uw potentiŽle klant zich stelt, wat zoekrobots als Google belonen met een hoge ranking. Of het nu white papers, blog posts of andere artikels zijn Ė het schrijven van evergeen content is een investering die blijft renderen.
Verder

Newsletters

Persberichten

Websites

Landing pages

Blog posts

Contact

Redactiebureau ConScript
Hulstsestraat 10
B-2431 Veerle-Laakdal

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen
twitter.com/evanvuchelen
linkedin.com/in/erwinvanvuchelen